info@vanwilik.nl

FAQ

Product

Van wat voor materiaal is mijn miniatuuronderscheiding vervaardigd?

Alle miniaturen Oranje-Nassau en Nederlandse Leeuw zijn vervaardigd uit echt Sterling zilver (925/000). Alle miniaturen Oranje-Nassau vanaf de graad Officier en hoger en alle miniaturen Nederlandse Leeuw zijn bovendien voorzien van een laagje goud. De miniaturen zijn voorzien van een beschermlaag tegen het verkleuren. De Defensie miniaturen zijn in principe vervaardigd uit hetzelfde materiaal als het grootmodel.

Moet ik mijn miniatuur poetsen?

U hoeft uw miniatuur niet te poetsen. Het miniatuur is voorzien van een transparante beschermlaag. Indien u gaat poetsen zal de beschermlaag verdwijnen en kan het miniatuur gaan verkleuren.

Mijn miniatuur is nat geworden, kan dat kwaad?

Een kortstondige aanraking met wat water kan geen kwaad. Het miniatuur mag niet ondergedompeld worden in een vloeistof. Mocht het miniatuur nat worden, dan adviseren wij u het zo snel mogelijk te drogen met een zachte doek. In geen geval mag het drogen op een hete of warme ondergrond. Te hoge temperaturen kunnen het miniatuur beschadigen.

Van wat voor materiaal is het lint vervaardigd?

Al het lint van de draaginsignes en miniaturen is vervaardigd uit moire zijde. Het is watervast en kleurecht. Het lint houdt zijn kleur in de regen en in de zon.

Levering & betaling

Ik heb zojuist een product besteld. Wanneer kan ik het verwachten?

Regulier levert ons distributiecentrum bestellingen binnen twee werkdagen af bij POST NL. Wij hebben geen invloed op de tijd die POST NL nodig heeft voor de bezorging.

Op welke wijze kan ik betalen?

Bij ons kunt u enkel betalen met IDEAL. Het volledige bestelproces is geautomatiseerd. Op deze wijze kunnen wij uw bestelling snel verwerken en houden we de prijzen laag.

Retouren

Ik heb het verkeerde product besteld of ontvangen. Hoe kan ik het retourneren?

U kunt gebruik maken van dezelfde kartonnen verzendenvelop. U kunt het pakketje retour zenden aan het adres dat op de achterzijde van uw bestelenvelop en op de factuur en pakbon vermeld staat.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn betaling retour ontvang?

Na ontvangst van een retourzending controleren we het product. Enkel indien dit in originele staat is, crediteren wij het product. De verwerking hiervan duurt maximaal 10 werkdagen.